Vatrushki su uogiene pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Vatrushki su uogiene

Vatrushki su uogiene - paprastesnio recepto nesugalvosite. Tešlą paruošite greitai, o įdarui galite naudoti bet kokią mėgstamą uogienę: aviečių, braškių, juodųjų serbentų, obuolių, persikų ir t. t. - pasirinkimą riboja tik jūsų fantazija. Tešla gaunasi minkšta, puri ir skani. Puikus variantas patiekti kepinius arbatos vakarėliui su draugais arba paprastam vakarui su šeima.
Gaminimo laikas
95 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
260 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
59 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.11/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vatrushki su uogiene Žingsnis 1
Pašildytą pieną supilkite į gilų dubenį, suberkite cukrų, mieles ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Vatrushki su uogiene Žingsnis 2
Persijokite miltus ir išminkykite vientisą tešlą.

Žingsnis 3

Vatrushki su uogiene Žingsnis 3
Įdėkite tešlos rutulį į sausą, švarų dubenį, uždenkite maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje pakilti 60 minučių.

Žingsnis 4

Vatrushki su uogiene Žingsnis 4
Iš tešlos suformuokite dešrą ir supjaustykite storais apskritimais.

Žingsnis 5

Vatrushki su uogiene Žingsnis 5
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi. Kiekvieną apskritimą šiek tiek iškočiokite, sudėkite ant kepimo skardos ir stiklinės ar butelio dugnu viduryje padarykite įdubimą.

Žingsnis 6

Vatrushki su uogiene Žingsnis 6
Sumaišykite uogienę su krakmolu ir įdėkite į kiekvieno paplotėlio vidurį. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

Žingsnis 7

Vatrushki su uogiene Žingsnis 7
Kai šiek tiek atvės, paruoštus wattrushki perkelkite į lėkštę, jei norite, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite su arbata. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos