Publikavimo data: 2024-05-12
Vatrushki su varške iš sluoksniuotos tešlos
Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite varškės įdarą. Dubenyje sumaišykite varškę, vieną vištos kiaušinį ir cukrų.
Žingsnis 2
Viską sumaišykite iki vientisos masės. Geriausia naudoti maišytuvą arba blenderį. Taip įdaras bus lygesnis ir kreminis.
Žingsnis 3
Pabarstykite stalą miltais. Paimkite sluoksniuotos tešlos lakštą ir šiek tiek iškočiokite, kad būtų 3-4 mm storio. Tešlą perpjaukite per pusę į du mažesnius kvadratėlius. Kiekvieną kvadratą perlenkite įstrižai ir padarykite pjūvius, kaip parodyta nuotraukoje.
Žingsnis 4
Dar kartą iškočiokite tešlą. Užlenkite kvadratėlių kampus, kaip parodyta nuotraukoje.
Žingsnis 5
Į gautą "duobutę" dėkite dalį varškės įdaro.
Žingsnis 6
Taip suformuokite visus vantukus. Sudėkite juos ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Prieš tai pergamentą patepkite augaliniu aliejumi.
Žingsnis 7
Aptepkite watrushki šonus kiaušinio tryniu ir siųskite kepti į orkaitę 20-30 minučių.
Žingsnis 8
Paruoštus pyragėlius apibarstykite cukraus pudra. Gero apetito!
Kategorijos