Vatrushki su varške iš sluoksniuotos tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Vatrushki su varške iš sluoksniuotos tešlos

Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
254 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vatrushki su varške iš sluoksniuotos tešlos Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite varškės įdarą. Dubenyje sumaišykite varškę, vieną vištos kiaušinį ir cukrų.

Žingsnis 2

Vatrushki su varške iš sluoksniuotos tešlos Žingsnis 2
Viską sumaišykite iki vientisos masės. Geriausia naudoti maišytuvą arba blenderį. Taip įdaras bus lygesnis ir kreminis.

Žingsnis 3

Vatrushki su varške iš sluoksniuotos tešlos Žingsnis 3
Pabarstykite stalą miltais. Paimkite sluoksniuotos tešlos lakštą ir šiek tiek iškočiokite, kad būtų 3-4 mm storio. Tešlą perpjaukite per pusę į du mažesnius kvadratėlius. Kiekvieną kvadratą perlenkite įstrižai ir padarykite pjūvius, kaip parodyta nuotraukoje.

Žingsnis 4

Vatrushki su varške iš sluoksniuotos tešlos Žingsnis 4
Dar kartą iškočiokite tešlą. Užlenkite kvadratėlių kampus, kaip parodyta nuotraukoje.

Žingsnis 5

Vatrushki su varške iš sluoksniuotos tešlos Žingsnis 5
Į gautą "duobutę" dėkite dalį varškės įdaro.

Žingsnis 6

Vatrushki su varške iš sluoksniuotos tešlos Žingsnis 6
Taip suformuokite visus vantukus. Sudėkite juos ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Prieš tai pergamentą patepkite augaliniu aliejumi.

Žingsnis 7

Vatrushki su varške iš sluoksniuotos tešlos Žingsnis 7
Aptepkite watrushki šonus kiaušinio tryniu ir siųskite kepti į orkaitę 20-30 minučių.

Žingsnis 8

Vatrushki su varške iš sluoksniuotos tešlos Žingsnis 8
Paruoštus pyragėlius apibarstykite cukraus pudra. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos