Publikavimo data: 2025-08-18
Vegetariška anakardžių riešutų grietinė
Vegetariška grietinė, iš anakardžių riešutų ir migdolų pieno pagaminta pasta, gaunama labai neįprasta ir yra tikros grietinės alternatyva. Ją galima patiekti ant stalo ir patiekti su duonos riekelėmis su žolelėmis ir alyvuogių aliejumi. Dėl to, kad riešutai yra riebus produktas, susmulkinus jie virsta tiršta pasta.
Žingsnis 1
Į riešutus supilkite išspaustas citrinos sultis ir supilkite migdolų pieną. Taip pat dar įberkite druskos ir obuolių acto. Viską suplakite mikseriu iki grietinės mišinio.
Žingsnis 2
Jei reikia, įpilkite šiek tiek pieno. Gautą grietinę 2 valandoms įdėkite į šaldytuvą ir patiekite. Anakardžių grietinę taip pat galima laikyti ne ilgiau kaip 7-10 dienų.
Kategorijos