Vegetariška anakardžių riešutų grietinė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vegetariška anakardžių riešutų grietinė

Vegetariška grietinė, iš anakardžių riešutų ir migdolų pieno pagaminta pasta, gaunama labai neįprasta ir yra tikros grietinės alternatyva. Ją galima patiekti ant stalo ir patiekti su duonos riekelėmis su žolelėmis ir alyvuogių aliejumi. Dėl to, kad riešutai yra riebus produktas, susmulkinus jie virsta tiršta pasta.
Gaminimo laikas
490 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
297 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Vegetariška anakardžių riešutų grietinė Žingsnis 1
Į riešutus supilkite išspaustas citrinos sultis ir supilkite migdolų pieną. Taip pat dar įberkite druskos ir obuolių acto. Viską suplakite mikseriu iki grietinės mišinio.

Žingsnis 2

Vegetariška anakardžių riešutų grietinė Žingsnis 2
Jei reikia, įpilkite šiek tiek pieno. Gautą grietinę 2 valandoms įdėkite į šaldytuvą ir patiekite. Anakardžių grietinę taip pat galima laikyti ne ilgiau kaip 7-10 dienų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos