Vietnamietiškas saldusis aitriųjų paprikų padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Vietnamietiškas saldusis aitriųjų paprikų padažas

Saldus aitriųjų paprikų padažas yra aštrus prieskonis, žinomas daugelyje Azijos šalių. Jis gaminamas iš aitriųjų paprikų, acto ir cukraus, todėl įgauna naują - saldžiarūgštį skonį, kuris puikiai dera su jūros gėrybėmis, žuvimi ir kepta mėsa. Be rytiečių, padažą vartoja ir europiečiai, o Rusijoje jis naudojamas kaip marinatas arba padažas patiekalams, siekiant atskiesti jų blankų skonį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
76 kcal.
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4.1/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vietnamietiškas saldusis aitriųjų paprikų padažas Žingsnis 1
Paruoškite pipirų tyrę. Paruoštas aitriąsias paprikas ir paprikas sumalkite mėsmale kartu su česnaku iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Vietnamietiškas saldusis aitriųjų paprikų padažas Žingsnis 2
Išvirkite padažą. Padažą supilkite į puodą, įberkite druskos ir cukraus. Supilkite vandenį ir ryžių actą. Pastatykite puodą ant didelės ugnies ir virkite padažą 10 minučių neuždengę dangčiu. Tada nuimkite mišinį nuo ugnies, sumaišykite jį trintuvu ir įpilkite žuvies padažo. Mišinį vėl pastatykite ant ugnies ir užvirinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos