Publikavimo data: 2024-06-16
Viso grūdo duona
Džiovinu juos sau ir savo mažajai dukrai, jie mums pakeičia duoną, yra sotūs, labai sveiki, juos galima pasiimti su savimi kaip užkandį. Juose gausu skaidulų, vitaminų, mineralų ir baltymų.
Žingsnis 1
Išmirkykite grikius ir linus vandenyje.
Žingsnis 2
Grikius nuplaukite, nusausinkite ir palikite sietelyje 7-10 valandų, kad jie sudygtų.
Žingsnis 3
Iš daržovių pagaminkite pyragą. Galite naudoti sulčiaspaudę arba tiesiog sutarkuoti jas tarka.
Žingsnis 4
Sumalkite grikių daigus ir linų sėklas, įpilkite šiek tiek daržovių sulčių.
Žingsnis 5
Sumaišykite pyragą su smulkintais grūdais, druska ir prieskoniais.
Žingsnis 6
Masę sudėkite ant silikoninio kilimėlio ir peiliu suformuokite kepaliukus. Džiovinkite orkaitėje 70-90 laipsnių temperatūroje apie 4 valandas.
Kategorijos