Viso grūdo duona su kefyru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Viso grūdo duona su kefyru

Pilno grūdo duona, kepama ant kefyro, pagaminta jūsų pačių rankomis, papuoš bet kokį šventinį ir kasdienį stalą. Jos skonis užkariaus bet kokią širdį. Skani mažo kaloringumo duona pasotins skrandį nepalikdama jame sunkumo. Jai paruošti prireiks labai nedaug produktų.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.54/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Viso grūdo duona su kefyru Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite miltus, druską ir sodą. Į kefyrą supilkite augalinį aliejų, sumaišykite jį su likusiais ingredientais. Šaukštu išmaišykite visą konsistenciją, tada užminkykite minkštą tešlą.

Žingsnis 2

Viso grūdo duona su kefyru Žingsnis 2
Kepimo indą išklokite pergamentiniu popieriumi, patepkite augaliniu aliejumi, supilkite tešlą ir suformuokite kepinį. Jame padarykite įpjovas.

Žingsnis 3

Viso grūdo duona su kefyru Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite pyragą 40 minučių. Nepamirškite stebėti tešlos. Jei ji pasidarė aukso spalvos, patikrinkite, ar paruošta dantų krapštuku. Kai duona bus ištraukta iš orkaitės, nuimkite popierių ir leiskite jai atvėsti po rankšluosčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
miltų antrieji patiekalai, kepama orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, duona, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, duona su salyklu, duona su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, duona su sausomis mielėmis

Kategorijos