Vištiena kario padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Vištiena kario padaže

Naudojant kario prieskonius, paprasčiausi neįprasti maisto produktai - vištiena, ryžiai, daržovės - tampa autentiškais indiškais patiekalais. Paruoškite vištieną kario padaže pagal mūsų receptą, patiekite su virtais ryžiais ir mėgaukitės indiškų prieskonių turinčia vakariene.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4.24/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite vištieną, kol paruduos, tada atidėkite į šalį.

Žingsnis 2

Toje pačioje keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus. Sudėkite imbiero šaknį ir česnaką ir kepkite dar 1 minutę.

Žingsnis 3

Į svogūnus sudėkite pomidorus ir prieskonius ir gerai išmaišykite. Mišinį troškinkite kelias minutes.

Žingsnis 4

Padažą supilkite į trintuvo indą, įpilkite jogurtą ir plakite iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Perkelkite vištieną į keptuvę, supilkite paruoštą padažą, išmaišykite ir užvirinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos