Publikavimo data: 2024-05-01
Vištiena kario padaže
Naudojant kario prieskonius, paprasčiausi neįprasti maisto produktai - vištiena, ryžiai, daržovės - tampa autentiškais indiškais patiekalais. Paruoškite vištieną kario padaže pagal mūsų receptą, patiekite su virtais ryžiais ir mėgaukitės indiškų prieskonių turinčia vakariene.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite vištieną, kol paruduos, tada atidėkite į šalį.
Žingsnis 2
Toje pačioje keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus. Sudėkite imbiero šaknį ir česnaką ir kepkite dar 1 minutę.
Žingsnis 3
Į svogūnus sudėkite pomidorus ir prieskonius ir gerai išmaišykite. Mišinį troškinkite kelias minutes.
Žingsnis 4
Padažą supilkite į trintuvo indą, įpilkite jogurtą ir plakite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Perkelkite vištieną į keptuvę, supilkite paruoštą padažą, išmaišykite ir užvirinkite.
Kategorijos