Publikavimo data: 2025-08-17
Vištiena kario padaže su grietine
Gauta vištiena yra gardžiai aštri ir visai ne aštri. Receptas paprastas.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis. Sudėkite jas į dubenį, supilkite šiek tiek augalinio aliejaus, kario, druskos, pipirų ir viską gerai išmaišykite. Palikite marinuotis bent pusvalandį, o gal ir ilgiau.
Žingsnis 2
Po 30 minučių įjunkite keptuvę, sudėkite ant jos marinuotą vištieną ir nuolat maišydami kepkite ant didelės ugnies, kol apskrus.
Žingsnis 3
Įpilkite grietinės, įpilkite truputį vandens, leiskite užvirti ir paragaukite padažo, jei reikia, įberkite druskos, pipirų. Troškinkite po dangčiu 5 minutes.
Kategorijos