Vištienos marinatas su sojų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Vištienos marinatas su sojų padažu

Į vištienos marinatą su sojų padažu dažnai dedama įvairių prieskonių ir prieskoninių žolelių. Svarbu, kad jie derėtų su vištienos skoniu. Tinka rozmarinas, bazilikas, paprika, česnakas, imbieras, ciberžolė, raudonieji aštrieji pipirai. Sojų padaže yra nemažai natrio chlorido, dėl kurio jis įgauna sūroką skonį. Jei jis naudojamas marinatui, druskos į jį dėti nereikia. Marinavimo laikas priklauso nuo vištienos gabalėlių dydžio ir jos paruošimo būdo.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos marinatas su sojų padažu Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Česnaką susmulkinkite peiliu arba išspauskite presu. Sumaišykite sojų padažą, česnaką ir citrinos sultis. Palikite 10 minučių, kad prisitrauktų.

Žingsnis 2

Vištienos marinatas su sojų padažu Žingsnis 2
Marinuokite vištieną. Vištienos krūtinėlę supjaustykite dideliais kubeliais, užpilkite marinatu. Kruopščiai išmaišykite. Palikite marinuotis 20 minučių.

Žingsnis 3

Vištienos marinatas su sojų padažu Žingsnis 3
Iškepkite vištieną. Į vištieną suberkite krakmolą ir gerai išmaišykite. Kepkite vištieną įkaitintoje keptuvėje įkaitintame augaliniame aliejuje 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos