Publikavimo data: 2024-06-24
Vištienos užkandis "Vištienos paplotėliai"
Mėgstu kulinarinius eksperimentus ir kartą nusprendžiau pakartoti šavarmą namuose. Tik mano versija pasirodė paprastesnė, originalesnė ir skanesnė.
Žingsnis 1
Nupjaukite vištienos krūtinėlės minkštimą ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Keptuvę patepkite aliejumi, pagal skonį pasūdykite vištieną ir kepkite, kol iškeps. Iškepusią vištieną perkelkite į gilų dubenį.
Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite ketvirčiais žiedų ir kepkite keptuvėje su aliejumi, kol įgaus auksinę spalvą. Į svogūnus suberkite korėjietiškas morkas ir porą minučių troškinkite. Į keptuvėje esančias daržoves supilkite kečupą, išmaišykite ir troškinkite dar porą minučių. Daržovių mišinį sudėkite į dubenį su vištiena.
Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, sudėkite į vištieną ir daržoves, išmaišykite.
Žingsnis 5
Supjaustykite pitą mažais kvadratėliais. Ant vienos pusės pitos dėkite įdaro, uždenkite kita puse.
Žingsnis 6
Kepkite kurozhki aliejumi pateptoje keptuvėje maždaug po pusę minutės iš kiekvienos pusės. Tai būtina, kad jie taptų traškūs ir auksinės spalvos, o pita išlaikytų formą.
Kategorijos