Vitamininis pitos užkandis su žuvies konservais ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Vitamininis pitos užkandis su žuvies konservais ir žolelėmis

Labai universalų, ekonomišką, o svarbiausia - skanų ir originalų patiekalą galima paruošti iš pitos duonos, įdarytos konservuota žuvimi, žalumynų salotomis ir lydytu sūriu. Majonezas ir česnakas suteikia pikantiško skonio ir ypatingų aromatų. Patiekalą galima ruošti bet kokio renginio proga ir tiesiog užkandžiauti darbe ar mokykloje. Jį galite paruošti iš anksto, sugaišdami vos 15 minučių.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vitamininis pitos užkandis su žuvies konservais ir žolelėmis Žingsnis 1
Sūrius ir kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka, kopūstus smulkiai supjaustykite. Majonezą sumaišykite su smulkintu česnaku. Žuvies konservus sutrinkite šakute.

Žingsnis 2

Vitamininis pitos užkandis su žuvies konservais ir žolelėmis Žingsnis 2
Pirmąją pitą patepkite majonezu ir česnaku. Pabarstykite kopūstais ir uždenkite antrąja pita.

Žingsnis 3

Vitamininis pitos užkandis su žuvies konservais ir žolelėmis Žingsnis 3
Antrąjį pitos lakštą taip pat ištepkite majonezu ir česnaku, pabarstykite sūriu, kiaušiniu ir paskleiskite skardą. Susukite pitą į ritinį ir suvyniokite į maistinę plėvelę. Dėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos