Publikavimo data: 2024-06-15
Vitamininis pitos užkandis su žuvies konservais ir žolelėmis
Labai universalų, ekonomišką, o svarbiausia - skanų ir originalų patiekalą galima paruošti iš pitos duonos, įdarytos konservuota žuvimi, žalumynų salotomis ir lydytu sūriu. Majonezas ir česnakas suteikia pikantiško skonio ir ypatingų aromatų. Patiekalą galima ruošti bet kokio renginio proga ir tiesiog užkandžiauti darbe ar mokykloje. Jį galite paruošti iš anksto, sugaišdami vos 15 minučių.
Žingsnis 1
Sūrius ir kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka, kopūstus smulkiai supjaustykite. Majonezą sumaišykite su smulkintu česnaku. Žuvies konservus sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Pirmąją pitą patepkite majonezu ir česnaku. Pabarstykite kopūstais ir uždenkite antrąja pita.
Žingsnis 3
Antrąjį pitos lakštą taip pat ištepkite majonezu ir česnaku, pabarstykite sūriu, kiaušiniu ir paskleiskite skardą. Susukite pitą į ritinį ir suvyniokite į maistinę plėvelę. Dėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Kategorijos