Publikavimo data: 2024-05-25
Vitaminų gervuogių uogienė
Gervuogės turi dešimtis privalumų dėl savo turtingos sudėties. Jos labai naudingos šviežios, tačiau joms nėra lygių ir uogienių pavidalu. Jame išlieka B grupės vitaminų, maistinių skaidulų, todėl žiemą jis nepakeičiamas ant mūsų stalo, nes šiame recepte gervuogės išverdamos per kelias minutes. Tokią uogienę išvirti neįtikėtinai paprasta. Nors atrodo, kad jos paruošimas užima daug laiko, tačiau virtuvėje reikia būti tiesiog 15 minučių.
Žingsnis 1
Gervuoges suberkite į puodą, užpilkite cukrumi ir palikite, kad šiek tiek išsiskirtų sultys.
Žingsnis 2
Indą su gervuogėmis ir cukrumi perkelkite ant kaitlentės ir įjunkite labai silpną ugnį. Virimo metu maišykite. Užvirus virkite 5 minutes ir supilkite į stiklainius. Suvyniokite.
Kategorijos