Vyno padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Vyno padažas

Jei reikia paruošti padažą, kuris puikiai derėtų prie mėsos, nesvarbu, ar tai būtų jautiena, ar kiauliena, ar triušiena, ar žvėriena, sunku rasti geresnį variantą nei vyno padažas. Padažui paruošti reikės raudonojo sauso vyno, kuris taip pat dažnai naudojamas mėsai marinuoti, šalotinių svogūnų, kurių skonis yra ryškesnis ir ryškesnis nei paprastų svogūnų, ir mėsos sultinio, kuris padažui suteiks intensyvesnį skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vyno padažas Žingsnis 1
Pakepinkite svogūną ir supilkite vyną. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Smulkiai supjaustykite askaloninius česnakus ir sudėkite juos į keptuvę su aliejumi. Kepkite svogūnus ant silpnos ugnies maišydami 7 minutes, kol jie paruduos. Supilkite vyną ir 1 puodelį vandens ir palikite lėtai virti 10 minučių.

Žingsnis 2

Vyno padažas Žingsnis 2
Sudėkite sviestą ir miltus. Nedideliame dubenėlyje šakute sumaišykite sviestą ir miltus, kad gautųsi masė. Palaipsniui supilkite ją į keptuvę su vynu ir svogūnais, gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių. Į padažą supilkite mėsos sultinį, suberkite smulkiai supjaustytas petražoles, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos