Publikavimo data: 2024-03-28
Vyno padažas paukštienai
Bet koks geras alkoholis gali būti naudojamas įvairiems patiekalams gaminti. Vynas, brendis, romas ar sidras dar geriau atskleidžia maisto skonį.
Žingsnis 1
Pusę raudonojo svogūno smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 3
Įkaitinkite gilią keptuvę arba dubenį storu dugnu ir augaliniame aliejuje pakepinkite svogūną.
Žingsnis 4
Į kepintus svogūnus sudėkite smulkintą česnaką. Išmaišykite.
Žingsnis 5
Į svogūnus ir česnakus supilkite raudonąjį vyną, druską, cukrų ir Provanso žoleles.
Žingsnis 6
Padažą užvirinkite ir ant silpnos ugnies virkite 15 minučių.
Žingsnis 7
Vyno padažas paruoštas.
Kategorijos