Publikavimo data: 2024-06-22
Vynuogių tyrė su obuoliais
Vynuogių tyrė su obuoliais - originalus ir skanus vaisių desertas. Šis produktų derinys suteiks tyrei malonaus saldumo ir kartu rūgštumo. Vynuoges galima naudoti bet kokias: šviesias arba tamsias, su sėklomis arba be jų. Visi vaisiai pertrinami per metalinį sietelį, todėl užtikrinama maloni vienalytė gatavos tyrės konsistencija. Sustingusi tyrė šiek tiek sutirštėja, todėl ją galima tepti ant skrudintos pusryčių duonos riekelės.
Žingsnis 1
Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Obuolius ir vynuoges sudėkite į tinkamo dydžio puodą. Užpilkite trupučiu vandens ir virkite 3-5 minutes.
Žingsnis 2
Nusunkite vandenį ir suberkite cukrų.
Žingsnis 3
Sutrinkite obuolius su vynuogėmis ir cukrumi blenderiu. Šaukštu išpilstykite tyrę į lėkštes. Mėgaukitės.
Kategorijos