Vynuogių tyrė su obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Vynuogių tyrė su obuoliais

Vynuogių tyrė su obuoliais - originalus ir skanus vaisių desertas. Šis produktų derinys suteiks tyrei malonaus saldumo ir kartu rūgštumo. Vynuoges galima naudoti bet kokias: šviesias arba tamsias, su sėklomis arba be jų. Visi vaisiai pertrinami per metalinį sietelį, todėl užtikrinama maloni vienalytė gatavos tyrės konsistencija. Sustingusi tyrė šiek tiek sutirštėja, todėl ją galima tepti ant skrudintos pusryčių duonos riekelės.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
67 kcal.
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vynuogių tyrė su obuoliais Žingsnis 1
Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Obuolius ir vynuoges sudėkite į tinkamo dydžio puodą. Užpilkite trupučiu vandens ir virkite 3-5 minutes.

Žingsnis 2

Vynuogių tyrė su obuoliais Žingsnis 2
Nusunkite vandenį ir suberkite cukrų.

Žingsnis 3

Vynuogių tyrė su obuoliais Žingsnis 3
Sutrinkite obuolius su vynuogėmis ir cukrumi blenderiu. Šaukštu išpilstykite tyrę į lėkštes. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos