Vyšnių ir medaus košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vyšnių ir medaus košė

Siūlome jums paruošti kvapnią tyrę su prinokusiomis vyšniomis ir medumi! Patiekalo konsistencija yra uogienė, todėl ją sėkmingai galima pakeisti per arbatos vakarėlį. Tyrele su vyšniomis ir medumi taip pat galima gardinti įvairias košes, ledus, blynus ir kitus desertus. Ji taip pat pravers ruošiant kepinius. Pasilepinkite gardžiu desertu su vasaros prieskoniu!
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
100 kcal.
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Vyšnių ir medaus košė Žingsnis 1
Vyšnias ir medų sudėkite į maišytuvo indą.

Žingsnis 2

Vyšnių ir medaus košė Žingsnis 2
Sumalkite ingredientus iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Vyšnių ir medaus košė Žingsnis 3
Išdėliokite patiekalą į lėkštes arba kremzles ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprastai, mažai kalorijų, per 10 minučių, spanguolių sezonas, šaltalankių sezonas, vaisių tyrės, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos