Vyšnių ir obuolių košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Vyšnių ir obuolių košė

Vyšnių ir obuolių tyrė gali būti puikus kepinių, naminių desertų, putėsių, suflė ir želė įdaras. Ji taip pat puikiai tiks kaip atskiras desertas net ir labai mažiems vaikams. Galite sumažinti cukraus kiekį joje arba net apsieiti be jo, tada tokį saldų skanėstą galima duoti net mažiems kūdikiams. Vyšnios ir obuoliai bus naudingi bet kuriam augančiam organizmui ir jo imunitetui.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
111 kcal.
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Vyšnių ir obuolių košė Žingsnis 1
Obuolius supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Vyšnių ir obuolių košė Žingsnis 2
Vyšnias, obuolius ir cukrų sudėkite į gilų puodą arba labai gilią lėkštę.

Žingsnis 3

Vyšnių ir obuolių košė Žingsnis 3
15-20 minučių plakite mikseriu iki tirštos tyrės be gabalėlių ar gumulėlių.

Žingsnis 4

Vyšnių ir obuolių košė Žingsnis 4
Tyrė jau paruošta, galite supilti į stiklainius, sudėti į šaldytuvą arba patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprastai, mažai kalorijų, per 10 minučių, spanguolių sezonas, šaltalankių sezonas, vaisių tyrės, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos