Publikavimo data: 2025-08-20
Vyšnių ir obuolių košė
Vyšnių ir obuolių tyrė gali būti puikus kepinių, naminių desertų, putėsių, suflė ir želė įdaras. Ji taip pat puikiai tiks kaip atskiras desertas net ir labai mažiems vaikams. Galite sumažinti cukraus kiekį joje arba net apsieiti be jo, tada tokį saldų skanėstą galima duoti net mažiems kūdikiams. Vyšnios ir obuoliai bus naudingi bet kuriam augančiam organizmui ir jo imunitetui.
Žingsnis 1
Obuolius supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Vyšnias, obuolius ir cukrų sudėkite į gilų puodą arba labai gilią lėkštę.
Žingsnis 3
15-20 minučių plakite mikseriu iki tirštos tyrės be gabalėlių ar gumulėlių.
Žingsnis 4
Tyrė jau paruošta, galite supilti į stiklainius, sudėti į šaldytuvą arba patiekti.
Kategorijos