Vyšnių pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Vyšnių pyragas

Vaikystėje dažnai girdėdavau, kad valgant daug ledų skauda gerklę. Iš tiesų, priešingai, ledai laikomi puikiu būdu užgrūdinti gerklę. Žinoma, jei valgote juos saikingai ir mažais gabalėliais. Patys skaniausi ir natūraliausi ledai yra naminiai. Pagal šį receptą lengvai pasigaminsite subtilių ledų su vyšniomis, kurie savo skoniu ir kreminės tekstūros konsistencija labai primena tuos pačius tarybinius ledus.
Gaminimo laikas
320 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.78/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vyšnių pyragas Žingsnis 1
Paruoškite vyšnias. Sutrinkite vyšnias trintuvu iki vientisos masės. Į uogų tyrę įpilkite kondensuoto pieno. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Vyšnių pyragas Žingsnis 2
Paruoškite vyšnių pyrago įdarą. Išplakite šaltą grietinėlę mikseriu arba rankomis iki standžių viršūnių. Sumaišykite vyšnių mišinį su grietinėle. Išmaišykite. Sudėkite į indą su dangčiu, 4-5 val. padėkite į šaldiklį. Per tą laiką mišinį 5-6 kartus pamaišykite, kad nesusidarytų ledo kristalų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos