Publikavimo data: 2024-06-13
Vyšnių pyragas
Vaikystėje dažnai girdėdavau, kad valgant daug ledų skauda gerklę. Iš tiesų, priešingai, ledai laikomi puikiu būdu užgrūdinti gerklę. Žinoma, jei valgote juos saikingai ir mažais gabalėliais. Patys skaniausi ir natūraliausi ledai yra naminiai. Pagal šį receptą lengvai pasigaminsite subtilių ledų su vyšniomis, kurie savo skoniu ir kreminės tekstūros konsistencija labai primena tuos pačius tarybinius ledus.
Žingsnis 1
Paruoškite vyšnias. Sutrinkite vyšnias trintuvu iki vientisos masės. Į uogų tyrę įpilkite kondensuoto pieno. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite vyšnių pyrago įdarą. Išplakite šaltą grietinėlę mikseriu arba rankomis iki standžių viršūnių. Sumaišykite vyšnių mišinį su grietinėle. Išmaišykite. Sudėkite į indą su dangčiu, 4-5 val. padėkite į šaldiklį. Per tą laiką mišinį 5-6 kartus pamaišykite, kad nesusidarytų ledo kristalų.
Kategorijos