Vyšnių pyragėlis su skystu viduriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vyšnių pyragėlis su skystu viduriu

Neįprastas visų mėgstamo deserto pateikimas Vyšnių, rūgštelės ir šokolado derinys yra nepakartojamas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
305 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.64/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Vyšnių pyragėlis su skystu viduriu Žingsnis 1
Sumaišykite cukrų su kiaušiniais.

Žingsnis 2

Vyšnių pyragėlis su skystu viduriu Žingsnis 2
Nulupkite vyšnias nuo kauliukų.

Žingsnis 3

Vyšnių pyragėlis su skystu viduriu Žingsnis 3
Šokoladą sulaužykite griežinėliais ir 30 sekundžių įdėkite į mikrobangų krosnelę (atšildymo funkcija), kad šokoladas visiškai neištirptų.

Žingsnis 4

Vyšnių pyragėlis su skystu viduriu Žingsnis 4
Į cukrų ir kiaušinius sudėkite likusius ingredientus: sviestą, vyšnias, šokolado drožles, kakavą ir miltus.

Žingsnis 5

Vyšnių pyragėlis su skystu viduriu Žingsnis 5
Gerai išmaišykite ir sudėkite į formą, prieš tai išteptą sviestu.

Žingsnis 6

Vyšnių pyragėlis su skystu viduriu Žingsnis 6
Kepkite 30 minučių, o kol desertas karštas, supjaustykite kvadratėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, egzotika, paprastai, yra bendrų alergenų., pusryčiai, užkandis, medaus sezonas, riešutų sezonas, šokoladiniai desertai, pyragėliai, fantastiški naujieji metai, virėjo receptas, receptų knyga, kakavos pyragas, pusryčiai su sėklomis

Kategorijos