Vyšnių tyrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vyšnių tyrė

Skani ir sveika tyrelė, pagaminta iš konservuotų vyšnių su cukrumi. Ją galima naudoti kaip kepinių įdarą, į pyragų kremus arba tiesiog tepti ant duonos ir gaminti neįprastus sumuštinius su trintomis uogomis.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
108 kcal.
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Vyšnių tyrė Žingsnis 1
Į trintuvo dubenį sudėkite konservuotas vyšnias su sultimis ir suberkite cukrų.

Žingsnis 2

Vyšnių tyrė Žingsnis 2
Naudodami trintuvą susmulkinkite dubenėlio turinį iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Vyšnių tyrė Žingsnis 3
Vyšnių tyrę perkelkite į gražią lėkštę. Galite patiekti arba naudoti gaminant maistą. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprastai, mažai kalorijų, per 10 minučių, spanguolių sezonas, šaltalankių sezonas, vaisių tyrės, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos