Vyšnių tyrė su cukrumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vyšnių tyrė su cukrumi

Vyšnių tyrę galima gaminti ir be cukraus, tuomet ji bus šiek tiek rūgštoko skonio, tačiau vis tiek labai saldi. Šia tyrele galima maitinti net kūdikius. Skirtingai nei uogienės, džemai ir kiti vaisių produktai, vyšnių tyrelė vaikams nesukelia alergijos. Joje yra daug naudingų vitaminų ir mikroelementų, pavyzdžiui, kalcio, fosforo, natrio ir geležies, kurie reikalingi ir suaugusiesiems, ir vaikams.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
121 kcal.
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Vyšnių tyrė su cukrumi Žingsnis 1
Vyšnias ir cukrų sudėkite į gilų puodą arba labai gilų dubenį.

Žingsnis 2

Vyšnių tyrė su cukrumi Žingsnis 2
15-20 minučių plakite mikseriu iki tirštos tyrės be gabalėlių ar gumulėlių.

Žingsnis 3

Vyšnių tyrė su cukrumi Žingsnis 3
Tyrė jau paruošta, galite supilti į stiklainius, sudėti į šaldytuvą arba patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprastai, mažai kalorijų, per 10 minučių, spanguolių sezonas, šaltalankių sezonas, vaisių tyrės, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos