Publikavimo data: 2025-08-18
Vyšnių tyrė su cukrumi
Vyšnių tyrę galima gaminti ir be cukraus, tuomet ji bus šiek tiek rūgštoko skonio, tačiau vis tiek labai saldi. Šia tyrele galima maitinti net kūdikius. Skirtingai nei uogienės, džemai ir kiti vaisių produktai, vyšnių tyrelė vaikams nesukelia alergijos. Joje yra daug naudingų vitaminų ir mikroelementų, pavyzdžiui, kalcio, fosforo, natrio ir geležies, kurie reikalingi ir suaugusiesiems, ir vaikams.
Žingsnis 1
Vyšnias ir cukrų sudėkite į gilų puodą arba labai gilų dubenį.
Žingsnis 2
15-20 minučių plakite mikseriu iki tirštos tyrės be gabalėlių ar gumulėlių.
Žingsnis 3
Tyrė jau paruošta, galite supilti į stiklainius, sudėti į šaldytuvą arba patiekti.
Kategorijos