Publikavimo data: 2024-05-19
Vyšnių uogienė
Žingsnis 1
Išvirkite uogas. Uogas padalykite į dvi dalis. Pirmąją pusę išdalykite į stiklainius, o antrąją pusę susmulkinkite blenderiu arba mėsmale ir perkelkite į puodą. Suberkite cukrų, užvirinkite mišinį ir nukelkite nuo viryklės.
Žingsnis 2
Paruoškite uogienę. Išvirusias vyšnias supilkite į stiklainius, sandariai uždarykite dangteliais ir pašaukite į orkaitę. Įjunkite ją iki 85 laipsnių temperatūros ir palikite 15 minučių, tada padidinkite temperatūrą iki 100 ir palaukite tiek pat laiko.
Žingsnis 3
Baigti gaminti. Išjunkite orkaitę ir po 10 minučių, kai stiklainiai atvės, išimkite juos ir užsukite dangtelius.
Kategorijos