Vyšnių uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Vyšnių uogienė

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
233 kcal.
Angliavandeniai
62 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Vyšnių uogienė Žingsnis 1
Išvirkite uogas. Uogas padalykite į dvi dalis. Pirmąją pusę išdalykite į stiklainius, o antrąją pusę susmulkinkite blenderiu arba mėsmale ir perkelkite į puodą. Suberkite cukrų, užvirinkite mišinį ir nukelkite nuo viryklės.

Žingsnis 2

Vyšnių uogienė Žingsnis 2
Paruoškite uogienę. Išvirusias vyšnias supilkite į stiklainius, sandariai uždarykite dangteliais ir pašaukite į orkaitę. Įjunkite ją iki 85 laipsnių temperatūros ir palikite 15 minučių, tada padidinkite temperatūrą iki 100 ir palaukite tiek pat laiko.

Žingsnis 3

Vyšnių uogienė Žingsnis 3
Baigti gaminti. Išjunkite orkaitę ir po 10 minučių, kai stiklainiai atvės, išimkite juos ir užsukite dangtelius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, lengva, per 30 minučių, obuolių sezonas, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, obuolių uogienė

Kategorijos