Vyšnių uogienė be sėklų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Vyšnių uogienė be sėklų

Gaminimo laikas
450 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
64 kcal.
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.91/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vyšnių uogienė be sėklų Žingsnis 1
Paruoškite uogas. Vyšnias be kauliukų sudėkite į puodą, užpilkite cukrumi ir išmaišykite. Palikite 7 valandoms, kad uogos prisitrauktų sulčių.

Žingsnis 2

Vyšnių uogienė be sėklų Žingsnis 2
Išvirkite uogienę. Pastatykite puodą ant ugnies, užvirinkite masę. Atsargiai maišykite, nugriebkite putas ir virkite taip 10 minučių. Likus 3 minutėms iki išjungimo įpilkite citrinos rūgšties.

Žingsnis 3

Vyšnių uogienė be sėklų Žingsnis 3
Džemą sudėkite į saugyklą. Karštą uogienę supilkite į švarius stiklainius ir užsukite dangteliais. Apverskite aukštyn kojomis ir leiskite atvėsti. Po to laikykite vėsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos