Publikavimo data: 2024-03-28
Zadziki padažas
Šiandien gaminsime gaivų ir lengvą padažą "Zadziki". Pagal pavadinimą galite pamanyti, kad tai kažkoks japoniškas padažas. Tačiau iš tikrųjų "Zadziki" kilęs iš Graikijos. Šis padažas yra ryškaus česnakų skonio. Jis valgomas su paukštiena, mėsa, jūros gėrybėmis, duona ir plokštainiu. Išbandykite šį padažą vieną kartą ir jis taps vienu mėgstamiausių jūsų vasaros virtuvėje.
Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką ir krapus.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite grietinę, žoleles, prieskonius, smulkiai tarkuotą agurką ir česnaką.
Žingsnis 3
Į dubenį įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Sudedamąsias dalis gerai išmaišykite ir supilkite padažą į lėkštę patiekti.
Kategorijos