Zadziki padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Zadziki padažas

Šiandien gaminsime gaivų ir lengvą padažą "Zadziki". Pagal pavadinimą galite pamanyti, kad tai kažkoks japoniškas padažas. Tačiau iš tikrųjų "Zadziki" kilęs iš Graikijos. Šis padažas yra ryškaus česnakų skonio. Jis valgomas su paukštiena, mėsa, jūros gėrybėmis, duona ir plokštainiu. Išbandykite šį padažą vieną kartą ir jis taps vienu mėgstamiausių jūsų vasaros virtuvėje.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
78 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Zadziki padažas Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką ir krapus.

Žingsnis 2

Zadziki padažas Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite grietinę, žoleles, prieskonius, smulkiai tarkuotą agurką ir česnaką.

Žingsnis 3

Zadziki padažas Žingsnis 3
Į dubenį įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Sudedamąsias dalis gerai išmaišykite ir supilkite padažą į lėkštę patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos