Žaliasis padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Žaliasis padažas

Žalumynuose yra visų būtinų vitaminų ir mikroelementų. Pakanka į kasdienį racioną įtraukti labai nedidelę porciją bent vienos rūšies daržovių. Norėdami gauti dvigubą vitaminų naudą, paruoškite žalią padažą iš kalendros, baziliko, svogūno, petražolių, krapų. Toks padažas tiks beveik prie visų mėsos, žuvies ir daržovių patiekalų, sumuštinių.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Žaliasis padažas Žingsnis 1
Paruoškite žalumynus. Visas žoleles kartu su česnaku sudėkite į trintuvą. Susmulkinkite.

Žingsnis 2

Žaliasis padažas Žingsnis 2
Paruoškite žaliąjį padažą. Į žalumynų mišinį supilkite aliejų ir sojų padažą. Įberkite druskos. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos