Žaliosios salotos su kalmarais, avokadais ir sojų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Žaliosios salotos su kalmarais, avokadais ir sojų padažu

Kalmarus geriausia virti pasūdytame verdančiame vandenyje arba kepti iš abiejų pusių įkaitintoje keptuvėje, prispaudžiant medine mentele prie kepimo paviršiaus. Tai nėra sudėtinga, tereikia įgūdžių ir pasitikėjimo, kad užteks kepimo laiko. Svarbu kalmarų neperkepti, kad jų mėsa išliktų sultinga. Pabandykite pasigaminti salotų su virtais kalmarais, avokadais ir sojų padažu - jos taps mėgstamiausiomis ant jūsų stalo.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g

Ingredientai (6)

Porcijos
3
4.00 vnt.
3.00 vnt.
2.00 vnt.
3.00 st. š.
2.00 a.š.
1.00 paketas
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žaliosios salotos su kalmarais, avokadais ir sojų padažu Žingsnis 1
Pastatykite puodą su vandeniu ant ugnies ir užvirinkite. Įmeskite kalmarus į verdantį vandenį ir virkite ant vidutinės ugnies 1-2 minutes. Kalmarus į vandenį dėkite po vieną, kad vanduo nuolat virtų. Kalmarų nereikėtų virti ilgai, kitaip jie taps guminiai. Atkreipkite dėmesį, kad kartais kalmarai parduodami virti šaldyti. Atšildykite juos ir tiesiog pamerkite į verdantį vandenį. Atvėsinkite kalmarus ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Žaliosios salotos su kalmarais, avokadais ir sojų padažu Žingsnis 2
Peiliu arba plonu metaliniu desertiniu šaukštu nulupkite avokadą. Supjaustykite vaisių kubeliais ir sudėkite į salotų lėkštę.

Žingsnis 3

Žaliosios salotos su kalmarais, avokadais ir sojų padažu Žingsnis 3
Nulupkite agurkus, jei jie kieti, ir supjaustykite tokio pat dydžio kubeliais kaip avokadas. Sudėkite salotas į salotinę ir pagardinkite sojų padažu bei garstyčių padažu. Juos sumaišykite atskirame dubenyje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai