Publikavimo data: 2024-06-08
Žemės riešutų padažas chuka salotoms
Beveik visuose dumbluose, kuriuos galima valgyti, įskaitant chuka dumblius, gausu vitaminų ir naudingų elementų, įskaitant jodą, kalcį, geležį, magnį ir kitus. Jie teigiamai veikia širdies ir kraujagyslių veiklą, taip pat normalizuoja virškinimo sistemos veiklą. Kai kuriems žmonėms jūros dumbliai gali pasirodyti nepakankamai skanūs, tačiau šią problemą galima lengvai išspręsti padažo pagalba. Japonai paprastai chuka salotas patiekia su riešutų padažu, kurį nesunkiai galite pasigaminti savo virtuvėje.
Žingsnis 1
Paskrudinkite žemės riešutus. Nedidelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies, neįpylus aliejaus, 3-4 min. kepkite žemės riešutus, kol jie taps auksiniai. Paskrudintus žemės riešutus sumalkite blenderiu iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Sumaišykite ingredientus. Į žemės riešutus įpilkite vandens, citrinos sulčių, sojų padažo, alyvuogių aliejaus, imbiero ir cukraus. Viską sumaišykite blenderiu.
Kategorijos