Žemės riešutų padažas chuka salotoms pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Žemės riešutų padažas chuka salotoms

Beveik visuose dumbluose, kuriuos galima valgyti, įskaitant chuka dumblius, gausu vitaminų ir naudingų elementų, įskaitant jodą, kalcį, geležį, magnį ir kitus. Jie teigiamai veikia širdies ir kraujagyslių veiklą, taip pat normalizuoja virškinimo sistemos veiklą. Kai kuriems žmonėms jūros dumbliai gali pasirodyti nepakankamai skanūs, tačiau šią problemą galima lengvai išspręsti padažo pagalba. Japonai paprastai chuka salotas patiekia su riešutų padažu, kurį nesunkiai galite pasigaminti savo virtuvėje.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žemės riešutų padažas chuka salotoms Žingsnis 1
Paskrudinkite žemės riešutus. Nedidelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies, neįpylus aliejaus, 3-4 min. kepkite žemės riešutus, kol jie taps auksiniai. Paskrudintus žemės riešutus sumalkite blenderiu iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Žemės riešutų padažas chuka salotoms Žingsnis 2
Sumaišykite ingredientus. Į žemės riešutus įpilkite vandens, citrinos sulčių, sojų padažo, alyvuogių aliejaus, imbiero ir cukraus. Viską sumaišykite blenderiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos