Žiemos Olivjė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Žiemos Olivjė

"Olivier" yra vienos mėgstamiausių šventinių salotų Rusijoje. Ją sudaro nebrangūs ingredientai, ją lengva paruošti. Šiandien yra daugybė klasikinio recepto variantų, tačiau mes pagaminsime populiariausią - su dešra ir marinuotais agurkais.
Gaminimo laikas
12 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
5 g

Ingredientai (9)

Porcijos
2
2.00 vnt.
1.00 vnt.
300.00 g
pagal skonį
pagal skonį
pagal pageidavimą
Alergenai: Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žiemos Olivjė Žingsnis 1
Dešrą supjaustykite kąsnio dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Žiemos Olivjė Žingsnis 2
Tada agurkus supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Žiemos Olivjė Žingsnis 3
Nulupkite bulves nuo odelės. Supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 4

Žiemos Olivjė Žingsnis 4
Nuluptas morkas supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 5

Žiemos Olivjė Žingsnis 5
Kietai virtus kiaušinius nulupkite nuo lukštų ir supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 6

Žiemos Olivjė Žingsnis 6
Sumaišykite susmulkintus ingredientus ir supilkite majonezą.

Žingsnis 7

Žiemos Olivjė Žingsnis 7
Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite salotas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai