"Žiemos" salotos su dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

"Žiemos" salotos su dešra

Šventiniam stalui galite paruošti "Žiemos" salotų. Receptas su dešra ir žirneliais yra klasikinis šio patiekalo variantas, tačiau, jei norite, galite jį paruošti su virta mėsa. "Žiemos" salotos panašios į alyvuogių salotas. Tačiau, pasak senųjų kulinarijos knygų, į alyvuoges reikėtų dėti žvėrienos ir jūros gėrybių. Todėl, kad nesusipainiotų receptuose, salotoms buvo suteiktas "Žiemos" pavadinimas. Pusiau rūkytą dešrą salotose galima pakeisti virta dešra. Iš sudedamųjų dalių galima išbraukti morkas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
233 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Žiemos" salotos su dešra Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Pirmiausia supjaustykite marinuotą agurką. Kiaušinius, bulves, dešrą ir morkas supjaustykite vienodais kubeliais. Susmulkinkite svogūną.

Žingsnis 2

"Žiemos" salotos su dešra Žingsnis 2
Sumaišykite maistą. Į salotinę sudėkite žirnelius, griežinėliais pjaustytą agurką ir likusius smulkintus ingredientus. Pasūdykite ir išmaišykite. Įpilkite majonezo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos