Publikavimo data: 2024-04-05
"Žiemos" salotos su dešra
Šventiniam stalui galite paruošti "Žiemos" salotų. Receptas su dešra ir žirneliais yra klasikinis šio patiekalo variantas, tačiau, jei norite, galite jį paruošti su virta mėsa. "Žiemos" salotos panašios į alyvuogių salotas. Tačiau, pasak senųjų kulinarijos knygų, į alyvuoges reikėtų dėti žvėrienos ir jūros gėrybių. Todėl, kad nesusipainiotų receptuose, salotoms buvo suteiktas "Žiemos" pavadinimas. Pusiau rūkytą dešrą salotose galima pakeisti virta dešra. Iš sudedamųjų dalių galima išbraukti morkas.
Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Pirmiausia supjaustykite marinuotą agurką. Kiaušinius, bulves, dešrą ir morkas supjaustykite vienodais kubeliais. Susmulkinkite svogūną.
Žingsnis 2
Sumaišykite maistą. Į salotinę sudėkite žirnelius, griežinėliais pjaustytą agurką ir likusius smulkintus ingredientus. Pasūdykite ir išmaišykite. Įpilkite majonezo.
Kategorijos