Publikavimo data: 2024-09-17
Žuvies salotų padažas
Žuvies salotų padažas yra vienas iš pagrindinių patiekalo komponentų, todėl jis gali būti dar skanesnis. Salotas geriau padažyti prieš pat patiekimą, kad patiekale esantys vaisiai ir daržovės neištirptų anksčiau laiko. Laikyti padažą šaldytuve reikėtų ne ilgiau kaip 1-2 dienas, kad išliktų sodraus skonio. Ir, žinoma, ingredientus derinkite protingai, kad nesugadintumėte apetito. Atkreipkite dėmesį į šio paprasto padažo receptą, kuris tiks beveik visoms žuvies salotoms.
Žingsnis 1
Paruoškite citriną. Sutarkuokite citrusinių vaisių žievelę. Perpjaukite vaisių per pusę. Išspauskite pusės citrinos sultis į puodą.
Žingsnis 2
Paruoškite žuvies salotų padažą. Į citrinos sultis įberkite druskos, cukraus ir pipirų. Supilkite aliejų ir vyną arba balzaminį actą. Supilkite žoleles. Suplakite, kad susimaišytų.
Kategorijos