Žuvies salotų padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Žuvies salotų padažas

Žuvies salotų padažas yra vienas iš pagrindinių patiekalo komponentų, todėl jis gali būti dar skanesnis. Salotas geriau padažyti prieš pat patiekimą, kad patiekale esantys vaisiai ir daržovės neištirptų anksčiau laiko. Laikyti padažą šaldytuve reikėtų ne ilgiau kaip 1-2 dienas, kad išliktų sodraus skonio. Ir, žinoma, ingredientus derinkite protingai, kad nesugadintumėte apetito. Atkreipkite dėmesį į šio paprasto padažo receptą, kuris tiks beveik visoms žuvies salotoms.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
311 kcal.
Riebalai
31 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotų padažas Žingsnis 1
Paruoškite citriną. Sutarkuokite citrusinių vaisių žievelę. Perpjaukite vaisių per pusę. Išspauskite pusės citrinos sultis į puodą.

Žingsnis 2

Žuvies salotų padažas Žingsnis 2
Paruoškite žuvies salotų padažą. Į citrinos sultis įberkite druskos, cukraus ir pipirų. Supilkite aliejų ir vyną arba balzaminį actą. Supilkite žoleles. Suplakite, kad susimaišytų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos