Publikavimo data: 2025-08-17
A la grietinės sūrio pyragas.
Kaip pagrindą naudojau Marijos sluoksniuotą tešlą. Ji ne tokia saldi ir netrukdo grietinės ir išrūgų įdaro kreminiam skoniui.
Žingsnis 1
Sutrinkite sausainius į trupinius.
Žingsnis 2
Ištirpinkite sviestą.
Žingsnis 3
Supilkite sviestą į trupinių mišinį ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Į kepimo žiedą įdėkite sausainių pagrindą.
Žingsnis 5
Į dubenį sudėkite varškę.
Žingsnis 6
Įmaišykite grietinę ir cukraus pudrą.
Žingsnis 7
Gerai išplakite mikseriu iki vientisos masės.
Žingsnis 8
Želatiną užpilkite šaltu vandeniu ir palikite 20 minučių išbrinkti.
Žingsnis 9
Į grietinės ir varškės mišinį įmaišykite ištirpintą želatiną ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 10
Supilkite mišinį į kepimo žiedą. Dėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Žingsnis 11
Iš apelsino išspauskite sultis. Į jas įpilkite 2 valgomuosius šaukštus ištirpintos želatinos.
Žingsnis 12
Kivius nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 13
Apelsiną supjaustykite mažomis riekelėmis.
Žingsnis 14
Kai grietinės ir varškės sluoksnis sukietės, sudėkite ant jo vaisius ir užpilkite apelsinų želė. Dėkite į šaldytuvą dar 1 valandai.
Kategorijos