Abrikosų confitur pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Abrikosų confitur

Abrikosų "confitur" ruošiamas pagal receptą be sėklų. Šis prancūziškas desertas tvirtai įsitvirtino pasaulio virtuvėje, o jo tiršta ir kvapni struktūra leidžia naudoti confitur kepant ir gaminant naminius saldumynus. Naudingas vitaminų paruošimas žiemai primins vasaros dienas. Šiame skanėste gausu vitamino C ir geležies, kuri teigiamai veikia imuninę sistemą. Konfitūroje nėra abrikosų skiltelių, kaip įprastoje uogienėje, todėl ją lengva tepti ant duonos.
Gaminimo laikas
340 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
52 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Abrikosų confitur Žingsnis 1
Perdirbkite abrikosus. Abrikosų minkštimą supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite juos į puodą, supilkite cukrų. Uždenkite dangčiu ir palikite pastovėti 5-8 valandas.

Žingsnis 2

Abrikosų confitur Žingsnis 2
Išvirkite konfitą. Įmaišykite abrikosus ir pastatykite puodą ant vidutinės ugnies. Užvirkite ir sumažinkite ugnį iki silpnos, virkite 30 minučių. Mišinį periodiškai maišykite, kad nesudegtų. Nukoškite putas skepetaite. Išjunkite kaitinimą.

Žingsnis 3

Abrikosų confitur Žingsnis 3
Žiemai pasilikite konditerijos gaminių. Paskirstykite konfitą stiklainiuose, užsukite dangtelius, uždenkite antklode. Kai viskas atvės, stiklainius perkelkite laikyti į sandėliuką.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos