Abrikosų streusel su erdviu įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Abrikosų streusel su erdviu įdaru

Tai pyragas su trupiniais iš trumpalaikės tešlos. Jis kepamas iš varškės tešlos su abrikosų įdaru. Nusprendžiau šį receptą patobulinti ir į jį įmaišiau puraus grietinėlės įdaro. Pasirodė skanus ir paprastas.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
267 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.76/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Abrikosų streusel su erdviu įdaru Žingsnis 1
Paruoškite užpilą. Sumaišykite suminkštintą sviestą, miltus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, maltą cinamoną iki vientisos konsistencijos, iškočiokite tešlą į rutulį, suvyniokite į maišelį ir įdėkite į šaldiklį 30 minučių.

Žingsnis 2

Abrikosų streusel su erdviu įdaru Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Kruopščiai sumaišykite varškę, pieną, saulėgrąžų aliejų, kiaušinį, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Palaipsniui įmaišykite miltus ir išminkykite tešlą.

Žingsnis 3

Tešlą iškočiokite į apskritimą ir įdėkite į aliejumi pateptą apvalią formą, suformuokite šonus.

Žingsnis 4

Abrikosų streusel su erdviu įdaru Žingsnis 4
Paruoškite įdarą. Išplakite grietinėlę su cukraus pudra mikseriu iki purumo, supilkite grietinę, išmaišykite mentele. Abrikosus perpjaukite per pusę ir sudėkite ant tešlos formos, ant viršaus užpilkite grietinėlės įdarą. Iš šaldiklio išimkite tešlos viršų, sutarkuokite ir pabarstykite pyrago viršų. Galite papuošti braškėmis. Kepkite įkaitintoje 180 ℃ orkaitėje 35 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepimas, desertai, desertai orkaitėje, paprasta, yra bendrų alergenų, riešutų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, šokoladas, kakavos desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, graikinių riešutų pyragai, graikinių riešutų pyragai, pyragai su riešutais, pyragai su riešutais, kepimas su kakava, sviesto pyragaičiai

Kategorijos