Publikavimo data: 2024-02-04
Pyragas su obuoliais ir cinamonu receptas
Sužinoti, kad namuose kepdami obuolių pyragą orkaitėje, galite net užmerktomis akimis. Svarbiausia - kvapas, kuris sklinda toli už virtuvės ribų ir verčia nuolat žiūrėti į laikrodį, laukiant šio nepaprasto deserto. Mūsų žingsnis po žingsnio pateikiamas paprasto ir skanaus obuolių pyrago receptas padės jums susitvarkyti šiek tiek greičiau nei įprastai.
Žingsnis 1
Iš anksto išimkite kiaušinius iš šaldytuvo - jie turi būti kambario temperatūros. Miltus persijokite kartu su kepimo milteliais. Obuolius nuplaukite ir išimkite sėklas. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi ir druska, suberkite cinamoną, vanilę, miltus, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite mikseriu arba plaktuvu.
Žingsnis 3
Kepimo skardą ištepkite sviestu, sudėkite į ją griežinėliais supjaustytus obuolius ir užpilkite ant jų tešlą.
Žingsnis 4
Kepkite 180 °C temperatūroje apie 20-30 minučių.Patikrinkite pyragą dantų krapštuku: ant jo neturi būti šlapios tešlos. Kai pyragas bus paruoštas, palikite jį orkaitėje 20-30 minučių. Taip jis nepraras savo purumo.
Kategorijos