Agar-agar kisel pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Agar-agar kisel

Kiselis - skanus gėrimas iš vaisių, uogų ar grūdų. Krakmolo dedama kaip tirštiklės, todėl jis yra labai tirštas. Tačiau galima rasti receptų, kuriuose krakmolas pakeičiamas kitais tirštikliais. Vienas iš tokių pavyzdžių - kiselis su agaru-agaru. Aromatingas gėrimas iš uogų gaunasi labai skanus ir kartu naudingas. O natūralus agar-agaro priedas leidžia padaryti kisielių skaidrų, taip išsaugant natūralią vaisių spalvą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
45 kcal.
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.28/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Agar-agar kisel Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Sudėkite braškes ir vyšnias į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Palaukite, kol puodo turinys užvirs, tada uogas virkite dar 10-15 minučių. Tada į puodą suberkite cukrų ir išmaišykite. Nuimkite uogas nuo ugnies ir atvėsinkite iki kambario temperatūros.

Žingsnis 2

Agar-agar kisel Žingsnis 2
Baigti gaminti. Kai keptuvės turinys atvės, suberkite agarą ir gerai išmaišykite. Tada puodą vėl pastatykite ant vidutinės ugnies. Virkite kisielių dar 4-5 minutes, tada nuimkite nuo viryklės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, žalumynų sezonas, serbentų sezonas, maistas vaikams, kisielius, be įprastų alergenų, receptų knyga, krakmolingas kisielius, kisielius su uogomis

Kategorijos