Publikavimo data: 2024-03-23
Aguonų sausainiai
Aguonų sausainiai yra pikantiški ir lengvo riešutų skonio. Be to, aguonos turi gydomųjų savybių: gerina miegą, virškinamojo trakto veiklą, kovoja su nervų sutrikimais. Jei įdėsite medaus, patiekalas bus dar skanesnis ir aromatingesnis. Tokius sausainius paruošti lengva ir greita. Pradžiuginkite save ir savo šeimą skaniais naminiais kepiniais.
Žingsnis 1
Norėdami paruošti tešlą, į dubenį suberkite cukrų, kiaušinius, minkštą sviestą, raugą ir druską. Ingredientus sumaišykite.
Žingsnis 2
Į dubenį suberkite aguonas.
Žingsnis 3
Persijotus miltus sumaišykite su gauta mase.
Žingsnis 4
Neleiskite, kad tešloje atsirastų gumulėlių.
Žingsnis 5
Paruoškite kepimo skardą ar kitą kepimo indą su kepimo popieriumi. Šaukštu iškočiokite tešlą. Pašaukite į orkaitę 10-12 minučių.
Žingsnis 6
Išimkite sausainius ir leiskite jiems šiek tiek pastovėti ant kepimo skardos, tada perkelkite ant grotelių, kad atvėstų.
Kategorijos