Aguonų sausainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Aguonų sausainiai

Aguonų sausainiai yra pikantiški ir lengvo riešutų skonio. Be to, aguonos turi gydomųjų savybių: gerina miegą, virškinamojo trakto veiklą, kovoja su nervų sutrikimais. Jei įdėsite medaus, patiekalas bus dar skanesnis ir aromatingesnis. Tokius sausainius paruošti lengva ir greita. Pradžiuginkite save ir savo šeimą skaniais naminiais kepiniais.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
394 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
46 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aguonų sausainiai Žingsnis 1
Norėdami paruošti tešlą, į dubenį suberkite cukrų, kiaušinius, minkštą sviestą, raugą ir druską. Ingredientus sumaišykite.

Žingsnis 2

Aguonų sausainiai Žingsnis 2
Į dubenį suberkite aguonas.

Žingsnis 3

Aguonų sausainiai Žingsnis 3
Persijotus miltus sumaišykite su gauta mase.

Žingsnis 4

Aguonų sausainiai Žingsnis 4
Neleiskite, kad tešloje atsirastų gumulėlių.

Žingsnis 5

Aguonų sausainiai Žingsnis 5
Paruoškite kepimo skardą ar kitą kepimo indą su kepimo popieriumi. Šaukštu iškočiokite tešlą. Pašaukite į orkaitę 10-12 minučių.

Žingsnis 6

Aguonų sausainiai Žingsnis 6
Išimkite sausainius ir leiskite jiems šiek tiek pastovėti ant kepimo skardos, tada perkelkite ant grotelių, kad atvėstų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos