Publikavimo data: 2024-01-02
Šokoladiniai sausainiai receptas
Šį sausainių receptą galima laikyti pagrindiniu. Jei į jį įmaišysite šokolado natų, jis bus gražiai patobulintas ir paįvairintas, o gaminimas nebus sudėtingas. Į sausainius taip pat galite dėti riešutų, šokolado drožlių, kokoso drožlių ir kt. Kaip malonu išgerti stiklinę pieno su naminiais šokoladiniais sausainiais!
Žingsnis 1
Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Nuplaukite kiaušinius. Įkaitinkite orkaitę iki 180⁰C temperatūros. Likus 30 minučių iki kepimo išimkite sviestą iš šaldytuvo.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite minkštą sviestą, cukrų ir druską.
Žingsnis 3
Suberkite miltus, trynius, kepimo miltelius, kepimo miltelius, kepimo miltelius, druską ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Suberkite kakavą, išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Suvyniokite tešlą į dešrą, suvyniokite į maistinę plėvelę ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 6
Dešrą supjaustykite apskritimais. Pabarstykite miltais ir šiek tiek iškočiokite.
Žingsnis 7
Dėkite ant pergamentinio popieriaus ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 20 minučių 180⁰C temperatūroje.
Žingsnis 8
Sausainius šiek tiek atvėsinkite ir patiekite.
Žingsnis 9
Prieš patiekdami sausainius apšlakstykite šokolado sirupu. Nepamirškite prie deserto patiekti stiklinę vėsaus pieno.
Kategorijos