Publikavimo data: 2024-01-02
Smėlio sausainiai receptas
Kepti sausainius labai paprasta, tam nereikia daug laiko. Tačiau rezultatu galėsite pradžiuginti save ir savo šeimą. O klasikinių sausainių gaminimo procesas gali tapti tikru žaidimu visai šeimai. Galite iškočioti tešlą ir iš jos išpjaustyti įvairias formas. Vaikams patiks šis laisvalaikio užsiėmimas. Į sausainius galite įdėti šokolado drožlių, riešutų, džiovintų vaisių. Šį klasikinį receptą galite keisti pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Nuplaukite kiaušinius. Įkaitinkite orkaitę iki 180⁰C temperatūros. Likus 30 minučių iki kepimo išimkite sviestą iš šaldytuvo.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite minkštą sviestą, cukrų ir druską.
Žingsnis 3
Suberkite miltus, trynius, kepimo miltelius, kepimo miltelius, kepimo miltelius, druską ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Suvyniokite tešlą į dešrą, suvyniokite į maistinę plėvelę ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 5
Dešrą supjaustykite apskritimais. Pabarstykite miltais ir šiek tiek iškočiokite.
Žingsnis 6
Dėkite ant pergamentinio popieriaus ir kepkite orkaitėje 20 minučių 180⁰C temperatūroje.
Žingsnis 7
Sausainius šiek tiek atvėsinkite ir patiekite.
Žingsnis 8
Sausainius galima patiekti su kondensuotu pienu ir puodeliu stiprios kavos.
Kategorijos