Publikavimo data: 2024-05-25
Aksominiai vafliai su kondensuotu pienu
Pieno kvapo ir aksominės tekstūros vaniliniai vafliai yra vienas iš pripažintų klasikinių Europos desertų. Juos galima patiekti vakarienei, pusryčiams, švenčių ir darbo dienomis vaišinant artimuosius ir kaip desertą užsukusiems svečiams. Šiuos kepinius galima greitai pagaminti: visus ingredientus tereikia gerai išmaišyti ir iškepti vaflinėje.
Žingsnis 1
Dubenyje išplakite kiaušinį ir sudėkite suminkštintą sviestą. Išmaišykite, tada supilkite kondensuotą pieną, miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir vanilę. Tešla turi būti blynų konsistencijos.
Žingsnis 2
Įkaitinkite vaflinę, patepkite ją aliejumi ir dėkite du šaukštus tešlos. Uždenkite kita vaflinės puse ir kepkite, kol paruduos. Taip kepkite likusius vaflius, kol baigsis tešla.
Kategorijos