Vafliai ant kefyro pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Vafliai ant kefyro

Kefyro vafliams kepti elektrinėje vaflinėje keptuvėje naudokite geros kokybės sviestą. Rinkitės sviestą folijos pakuotėje arba nepermatomą pergamentą - šios medžiagos apsaugo nuo saulės spindulių, kurie naikina vitaminus. Sviestą naudokite tik minkštą atšildytą, o ne ištirpintą ar virtą. Kad vafliai taptų dar traškesni, į tešlą galite papildomai įmaišyti krakmolo santykiu 1:3 su miltais.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
241 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
31 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vafliai ant kefyro Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Supilkite kefyrą į dubenį su miltais ir kepimo milteliais, suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir druską. Įmuškite kiaušinį ir plakite mikseriu mažiausiu greičiu. Tada į tešlą įmaišykite suminkštintą sviestą. Maišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Vafliai ant kefyro Žingsnis 2
Pradėkite kepti vaflius. Įkaitinkite vaflinę. Pažiūrėkite į indikatoriaus lemputę: kai vaflinė bus paruošta naudoti, užsidegs žalia lemputė. Į vaflinę įpilkite du valgomuosius šaukštus tešlos. Uždarykite ir kepkite maždaug 4-5 minutes. Laikas priklauso nuo jūsų elektrinės vaflinės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos