Publikavimo data: 2024-04-08
Vafliai ant margarino
Klasikinį margarino vaflių receptą galima greitai ir lengvai paruošti. Jie būna traškūs ir švelnaus skonio. Margarinas yra sviesto alternatyva. Sviestui gaminti naudojami gyvuliniai riebalai, o margarinas pasižymi tuo, kad jo sudėtyje yra augalinių riebalų. Margarino dėka miltiniai gaminiai ilgai negenda, pagerėja jų skonis, jie įgauna auksinę spalvą, malonų kreminį aromatą ir reikiamą purumą.
Žingsnis 1
Toliau ruoškite tešlą. Į kiaušinius įmaišykite žiupsnelį druskos ir plakite mikseriu didžiausiu greičiu. Sumažinkite greitį, toliau plakite ir suberkite cukrų. Plakite, kol baltos putos taps baltos. Tai turėtų užtrukti apie 1 minutę.
Žingsnis 2
Sudėkite margariną ir miltus. Visą margariną supilkite į kiaušinių masę, išmaišykite iki vientisos masės. 2-3 etapais supilkite persijotus miltus. Kiekvieną kartą gerai išmaišykite, kad nesusidarytų gumuliukų. Paruošta tešla turi būti vientisa ir blizgi. Ji turi būti skysta, kaip neriebi grietinė. Uždenkite maistine plėvele arba dangčiu ir palikite 10 minučių pastovėti.
Žingsnis 3
Įkaitinkite vaflinę. Kai užsidegs žalias indikatorius, galėsite kepti. Įpilkite 1-2 valgomuosius šaukštus tešlos ant paviršiaus. Tešlos kiekis gali šiek tiek skirtis, tačiau nepilkite jos per daug iš karto, kitaip ji išbėgs iš formos.
Žingsnis 4
Paruoškite vaflius. Kepkite nuo 1 iki 5 minučių. Norėdami patikrinti, ar vafliai jau paruošti, atidarykite juos ir pažiūrėkite, ar jie parudavę, ar ne. Iškepusius vaflius išimkite silikonine mentele ir susukite į vamzdelius. Darykite tai greitai, nes jie iš karto sukietės ir vėliau tik trupės.
Kategorijos