Aletheria pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Aletheria

Neįtikėtinai subtilus kalėdinis desertas iš Portugalijos, kurio tikrai dar nesate bandę. Beje, Portugalijoje Naujųjų metų išvakarėse meniu visada yra klasikinis, todėl patiekalai nesikeičia. Aletria - tai labai skanus makaronų patiekalas, šiek tiek panašus į pudingą. Šis receptas mums neįprastas, tačiau rekomenduojame jį išbandyti. Visi jūsų svečiai bus maloniai pamaloninti tokiu skanėstu ant šventinio stalo. Šis desertas patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aletheria Žingsnis 1
Atsargiai nupjaukite apelsino ir mandarino žievelę.

Žingsnis 2

Aletheria Žingsnis 2
Nupilkite stiklinę pieno. Likusį pieną supilkite į puodą. Pastatykite puodą ant ugnies ir sudėkite citrinos ir mandarinų žieveles. Užvirinkite. Pagal skonį pasūdykite. Įberkite šiek tiek cinamono.

Žingsnis 3

Aletheria Žingsnis 3
Kai pienas užvirs, suberkite vermišelius ir virkite 3-4 minutes. Susukite makaronų lizdus. Pagal skonį įberkite cukraus, išmaišykite.

Žingsnis 4

Aletheria Žingsnis 4
Nuimkite keptuvę nuo ugnies. Suplakite trynius į dubenį, išmaišykite šakute ir supilkite likusį pieną. Suplakite šakute.

Žingsnis 5

Aletheria Žingsnis 5
Pastatykite keptuvę ant silpnos ugnies ir nuolat maišydami supilkite kiaušinių ir pieno mišinį. Virkite, kol išvirs. Paskirstykite į atskiras lėkštes. Atvėsinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos