Alkoholinė želė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Alkoholinė želė

Alkoholinė želė populiari Amerikoje, ten ji vadinama želė šūviais - "jelly shots". Paruošimo procesas paprastas. Paprasčiausias receptas yra su degtine ir apelsinų sultimis. Tai yra, šaldytas "atsuktuvas". Tokius desertus galima gaminti Naujųjų metų, gimtadienio ir kitų švenčių proga.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
5 g
Angliavandeniai
7 g

Ingredientai (5)

Porcijos
1
70.00 ml
pagal pageidavimą
pagal pageidavimą
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Alkoholinė želė Žingsnis 1
Paruoškite želė. Sultis su išbrinkusia želatina supilkite į puodą ant vidutinės ugnies ir kaitinkite, kol želatina ištirps. Mišinį atvėsinkite iki kambario temperatūros. Supilkite alkoholį ir gerai išmaišykite. Gautą tirštą gėrimą supilstykite į taureles ar stiklines ir palikite šaldytuve 2-3 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai