Pieno želė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Pieno želė

Pieno želė - populiarus prancūziškas patiekalas, gaminamas iš pieno ir želatinos. Jei viską atliksite pagal receptą, desertas bus skanus ir švelnus. Gaminimui naudokite naminį pieną. Jei jis iš parduotuvės, imkite pasterizuotą 3,2 % riebumo. Želė iš pieno yra puikus baltymų šaltinis. Ją pamėgs ir vaikai, ir suaugusieji.
Gaminimo laikas
175 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
77 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Pieno želė Žingsnis 1
Paruoškite baltą želė. Dubenėlį su želatina pastatykite ant silpnos ugnies. Nuolat maišykite, kol želatina visiškai ištirps. Neužvirinkite. Supilkite pieną į kitą puodą. Pastatykite ant vidutinės ugnies. Suberkite cukrų. Maišydami užvirinkite. Nuimkite nuo ugnies. Supilkite želatiną į pieną ir išmaišykite. Palikite mišinį 15 minučių atvėsti, supilkite vaniliną ir išmaišykite. Paruoštą mišinį supilkite į formeles arba kremavimo indelius. Atvėsinkite iki kambario temperatūros ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, želė desertai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, popietės užkandis, želė, želė, želė, receptų knyga, želė su vaisiais, želė su uogomis

Kategorijos