Želė iš uogienės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Želė iš uogienės

Želė iš uogienės yra lengvai pagaminama. Desertą galima pagaminti iš bet kokios uogienės ar džemų želė likučių, net iš senos uogienės (tik įsitikinkite, kad ant jos nėra pelėsio). Pagal receptą į uogienės želė dedama želatinos. Geriau imti greitai tirpstančią. Tada nereikės gaišti laiko mirkant.
Gaminimo laikas
220 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
81 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
19 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.79/5 (39 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Želė iš uogienės Žingsnis 1
Paruoškite želė. Į puodą supilkite karštą vandenį, sudėkite uogienę. Maišykite iki vientisos masės. Pastatykite puodą ant silpnos ugnies. Supilkite tirpią želatiną. Maišykite, kol želatina ištirps. Neužvirinkite. Nuimkite nuo ugnies ir 15 minučių atvėsinkite. Supilkite mišinį į formeles. Dėkite į šaldytuvą 3 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos