Želė iš uogienės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Želė iš uogienės

Želė iš uogienės yra lengvai pagaminama. Desertą galima pagaminti iš bet kokios uogienės ar džemų želė likučių, net iš senos uogienės (tik įsitikinkite, kad ant jos nėra pelėsio). Pagal receptą į uogienės želė dedama želatinos. Geriau imti greitai tirpstančią. Tada nereikės gaišti laiko mirkant.
Gaminimo laikas
220 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
81 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
19 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.79/5 (39 bal.)

Žingsnis 1

Želė iš uogienės Žingsnis 1
Paruoškite želė. Į puodą supilkite karštą vandenį, sudėkite uogienę. Maišykite iki vientisos masės. Pastatykite puodą ant silpnos ugnies. Supilkite tirpią želatiną. Maišykite, kol želatina ištirps. Neužvirinkite. Nuimkite nuo ugnies ir 15 minučių atvėsinkite. Supilkite mišinį į formeles. Dėkite į šaldytuvą 3 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, želė desertai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, popietės užkandis, želė, želė, želė, receptų knyga, želė su vaisiais, želė su uogomis

Kategorijos