Publikavimo data: 2024-04-06
Želė iš uogienės
Želė iš uogienės yra lengvai pagaminama. Desertą galima pagaminti iš bet kokios uogienės ar džemų želė likučių, net iš senos uogienės (tik įsitikinkite, kad ant jos nėra pelėsio). Pagal receptą į uogienės želė dedama želatinos. Geriau imti greitai tirpstančią. Tada nereikės gaišti laiko mirkant.
Žingsnis 1
Paruoškite želė. Į puodą supilkite karštą vandenį, sudėkite uogienę. Maišykite iki vientisos masės. Pastatykite puodą ant silpnos ugnies. Supilkite tirpią želatiną. Maišykite, kol želatina ištirps. Neužvirinkite. Nuimkite nuo ugnies ir 15 minučių atvėsinkite. Supilkite mišinį į formeles. Dėkite į šaldytuvą 3 valandoms.
Kategorijos