Želatinos želė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Želatinos želė

Deserte gausu vitaminų, naudingų mikroelementų, jį lengva paruošti namuose. Rinkdamiesi sultis būtinai atkreipkite dėmesį į galiojimo laiką ir pakuotės vientisumą. Geriau naudoti namines natūralias sultis.
Gaminimo laikas
270 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
70 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Želatinos želė Žingsnis 1
Paruoškite želatiną. Užpilkite želatiną šaltu vandeniu. Palikite kuriam laikui, kol želatina išbrinks.

Žingsnis 2

Želatinos želė Žingsnis 2
Išvirkite želė. Supilkite sultis į puodą ir užvirinkite. Įmaišykite želatiną ir cukrų. Maišykite, kol želatina visiškai ištirps. Virimas trunka vidutiniškai 10-15 minučių. Supilkite mišinį į paruoštas formeles. Siųskite į šaldytuvą, kol susidarys tiršta masė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos