Publikavimo data: 2024-06-22
Alternatyvus pyragas Brownie
Šis tortas patiks visiems saldumynų mėgėjams. Labai retai, o gal ir niekada nesusidursite su tokiu receptu. Šis tortas nėra įprastas sausas biskvitas ar tiesiog su skaniu kremu. Šis pyragas yra įdomios konsistencijos.
Žingsnis 1
Į dubenį suberkite 50 g cukraus, 2 valgomuosius šaukštus kakavos, 100 g ištirpinto sviesto. Suberkite persijotus miltus, kepimo miltelius, žiupsnelį druskos ir supilkite pieną. Išmaišykite. Jei masė per tiršta, įpilkite daugiau pieno.
Žingsnis 2
Ištepkite formą augaliniu aliejumi. Sudėkite tešlą į formą ir išlyginkite ją.
Žingsnis 3
Atskirame dubenyje sumaišykite 100 g cukraus ir 4 valgomuosius šaukštus kakavos. Gautu mišiniu apibarstykite tešlą ir ant viršaus tolygiai ir atsargiai užpilkite 480 ml verdančio vandens. Svarbu nepažeisti skirtumo tarp kieto ir skysto, kad viskas nesusimaišytų, o išlaikytų kraštus. Dėl to galutinis produktas bus labai sultingas, tarsi apipiltas saldžiu padažu.
Žingsnis 4
Pašaukite pyragą į 180 °C temperatūros orkaitę 40 minučių. Vandens sluoksnis turėtų sumažėti ir susidaryti padažas. Jei forma netaisyklinga arba dėl ko nors abejojate, tiesiog patikrinkite pakėlę viršutinį pyrago sluoksnį ir įvertinkite, ar jį išimti, ar dar palaukti.
Kategorijos