Publikavimo data: 2024-02-04
Naminis pyragas su kondensuotu pienu receptas
Laikas atidaryti kondensuoto pieno skardinę ir pagaminti tą patį pyragą su kondensuotu pienu ir sausainiais. Jei jums nusibodo visi sūrio pyragaičiai, keksiukai, pyragėliai ir tiramisu, prisiminkite šio klasikinio naminio deserto, kuris ruošiamas nekepant, bet iš širdies, skonį.
Žingsnis 1
Iš anksto iš šaldytuvo išimkite kondensuotą pieną ir sviestą. Susmulkinkite graikinius riešutus.
Žingsnis 2
Sulaužykite sausainius mažais gabalėliais.Uždenkite sausainius maistine plėvele ir perbraukite per juos smeigtuku, kad būtų lengviau ir greičiau iškepti.
Žingsnis 3
Sudėkite kondensuotą pieną, sviestą, citrinos žievelę ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Į gautą masę sudėkite sausainių gabalėlius ir graikinius riešutus ir išmaišykite.
Žingsnis 5
Uždenkite torto formą maistine plėvele, paskleiskite masę, išlyginkite ją ir 2 valandoms padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 6
Nuimkite plėvelę, perkelkite pyragą į lėkštę, pabarstykite kakava ir patiekite.
Kategorijos