Alyvuogių aliejuje kepti brokoliai ir kalmarai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Alyvuogių aliejuje kepti brokoliai ir kalmarai

Keptų kalmarų ir brokolių patiekalą sudaro vos keli ingredientai, tačiau net ir nepaisant nedidelio jų skaičiaus, patiekalas įgauna gana originalų skonį. Jame taip pat yra daug naudingų elementų, nes brokoliuose ir kalmaruose yra daug vitaminų, kurie palankiai veikia žmogaus organizmą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Alyvuogių aliejuje kepti brokoliai ir kalmarai Žingsnis 1
Brokolių žiedynus virkite 5 minutes. Pakepinkite griežinėliais pjaustytą svogūną, kol taps auksinis. Į svogūnus sudėkite kalmarų žiedus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Troškinkite po dangčiu 10 minučių.

Žingsnis 2

Alyvuogių aliejuje kepti brokoliai ir kalmarai Žingsnis 2
Į svogūnus ir kalmarus sudėkite virtus brokolius, uždenkite ir troškinkite 10 minučių. Palikite patiekalą po dangčiu kelioms minutėms, kad įsigertų prieskoniai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, jūros gėrybių patiekalai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos