Publikavimo data: 2025-08-20
Alyvuogių aliejuje kepti brokoliai ir kalmarai
Keptų kalmarų ir brokolių patiekalą sudaro vos keli ingredientai, tačiau net ir nepaisant nedidelio jų skaičiaus, patiekalas įgauna gana originalų skonį. Jame taip pat yra daug naudingų elementų, nes brokoliuose ir kalmaruose yra daug vitaminų, kurie palankiai veikia žmogaus organizmą.
Žingsnis 1
Brokolių žiedynus virkite 5 minutes. Pakepinkite griežinėliais pjaustytą svogūną, kol taps auksinis. Į svogūnus sudėkite kalmarų žiedus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Troškinkite po dangčiu 10 minučių.
Žingsnis 2
Į svogūnus ir kalmarus sudėkite virtus brokolius, uždenkite ir troškinkite 10 minučių. Palikite patiekalą po dangčiu kelioms minutėms, kad įsigertų prieskoniai.
Kategorijos