Argentinietiškos krevetės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Argentinietiškos krevetės

Daug žmonių mėgsta jūros gėrybes. Ir tai nenuostabu. Juos paruošti gana paprasta, o jūros gėrybių skonio negalima lyginti su niekuo kitu. Šiame recepte aptarsime tikrų argentinietiškų krevečių paruošimą. Argentinietiškos krevetės turi išskirtinį bruožą iš kitų - tai šviesiai raudonas kiautas. Šios krevetės yra gana ilgos ir didelės. Puikiai dera su įvairiais citrusinių vaisių padažais.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Argentinietiškos krevetės Žingsnis 1
Smulkiai supjaustytą česnaką, petražoles ir aitriąją papriką apkepkite ištirpintame svieste gilioje keptuvėje.

Žingsnis 2

Argentinietiškos krevetės Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite nuluptas krevetes ir apkepkite jas iš abiejų pusių po minutę.

Žingsnis 3

Argentinietiškos krevetės Žingsnis 3
Iš pusės apelsino išspauskite sultis ir užpilkite krevetes. Troškinkite krevetes dar 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos