Publikavimo data: 2024-03-25
Argentinietiškos krevetės
Daug žmonių mėgsta jūros gėrybes. Ir tai nenuostabu. Juos paruošti gana paprasta, o jūros gėrybių skonio negalima lyginti su niekuo kitu. Šiame recepte aptarsime tikrų argentinietiškų krevečių paruošimą. Argentinietiškos krevetės turi išskirtinį bruožą iš kitų - tai šviesiai raudonas kiautas. Šios krevetės yra gana ilgos ir didelės. Puikiai dera su įvairiais citrusinių vaisių padažais.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustytą česnaką, petražoles ir aitriąją papriką apkepkite ištirpintame svieste gilioje keptuvėje.
Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite nuluptas krevetes ir apkepkite jas iš abiejų pusių po minutę.
Žingsnis 3
Iš pusės apelsino išspauskite sultis ir užpilkite krevetes. Troškinkite krevetes dar 3 minutes.
Kategorijos